Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]Кадър: БНТДемократична България дава брифинг в момента

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър: БНТДемократична България дава брифинг в момента
Коментари Харесай

ДБ: С абсолютно единодушие решихме, че не можем да подкрепим проектокабинета на ИТН

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

Кадър: Българска национална телевизия

" Демократична България " дава брифинг сега в Народното събрание.

" С безусловно единогласие беше взето решение, че ние не можем да подкрепим предлагането на Има Такъв Народ за състав на Министерски съвет ", заяви съпредседателят на Христо Иванов.

Няма да подкрепим никакво такова държавно управление, което не е на смяната. Ние имамемм отговорност пред гласоподавателите. Можем ли да подкрепим държавно управление на плаващо болшинство, отворено към Движение за права и свободи, обслужвайки пропагандните цели на Движение за права и свободи. Как да подкрепим държавно управление под закани и диктат, уточни той.

С Има Такъв Народ не сме се договаряли за нищо. В документа, който ни предложиха няма отстраняването на Иван Гешев. Няма ангажимент за конституционна промяна и правосъдната система, уточни той.

Няма ангажимент за пречистване на Министерство на вътрешните работи от корупционни и непознати въздействия. Няма ангажимент за рационализация на въоръжените сили или за енергийния ни бранш. Няма ангажимвент за стратегия за доброволна имунизация, изреди той.

Липсите са доста. При тези неналичия не можем да подкрепим държавно управление на Има Такъв Народ, безапелационен е Христов. 

Не се опасяваме от избори. Призовавам Има Такъв Народ да стартираме да приказваме. Третият мандат е спешен, тъй че да сядаме и да преговаряме, тъй че да си осигурим държавно управление, което може да издържи най-малко 6-8 месеца преди нови избори, изясни той.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР